OVER ONS

Wij ontwikkelen apps

Ik ben Chris van den Heuvel en ben NSYNC gestart. NSYNC is een bedrijf welke met enthousiaste mensen aan een product werken. Het team bestaat uit verschillende type medewerkers. Iedereen heeft een verschillende achtergrond en ervaring vanuit verschillende branches. Hierdoor ontstaan de meest mooie, leuke oplossingen

NSYNC is ontstaan uit een afsplitsing van het bedrijf CappWorld van Conclusion. Inmiddels draait NSYNC al 2 jaar zelfstandig. Er wordt nog steeds intensief samengewerkt met Conclusion en andere bedrijven.

Waar wij voor staan

Wij hebben met een leuk team van mensen een aantal app’s gebouwd. De werkplek en vergader APP’s zijn APP’s waar we als NSYNC erg trots op zijn. We zijn zo trost op deze APP’s dat we de APP’s gratis aanbieden. Dus geen maandelijkse vaste kosten. Slechts de eenmalige setup kosten om de software naar u organisatie in te richten worden in rekening gebracht. U moet dan denken aan het maken van afdelingskaarten, eventueel de aanschaf van sensoren, etc. WAAROM GRATIS? We willen op deze manier bijdragen aan een betere groenere wereld. U zal namelijk als bedrijf besparen op bijvoorbeeld energie kosten, licht etc.

 • Text Hover

Multi platform

We ontwikkelen op alle platforms. IOS, Windows en Android voor zowel Mobiel als vaste PC’s.

 • Text Hover

Agile

we ontwikkelen op basis van Agile Scrum. Hierdoor weten we dat we altijd met de goede user stories bezig zijn. Hierdoor verliezen we geen kostbare ontwikkeltijd door software te ontwikkelen die geen waarde heeft.

 • Text Hover

Beste

Alleen het beste is goed genoeg. Onze doelstelling is om onze klanten te laten schijnen door ze top oplossingen aan te bieden.

 • Text Hover

Nieuw

Om verrassend uit de hoek te komen maken we gebruik van nieuwe ontwikkelmethodes. Zo ontwikkelen we ook op basis van Virtual Reality en Augmented Reality.

 • Text Hover
Werkplek APP & Vergader APP

Multifunctioneel is het keyword voor deze APP’s. U kunt eindelijk uw medewerkers de toegang geven tot APP’s die ook echt toegevoegde waarde creëren om uw business op een hoger plan te krijgen.

Ons team

De ontwikkeling van de Werkplek en Vergader APP is tot stand gekomen door een perfecte samenwerking met onze collega’s in Bulgarije (Sofia) en onze collega’s in Nederland. Diversiteit en professionaliteit zijn de key waarden van een goed ontwikkel (agile) team.

Chris van den Heuvel
Eigenaar
Krijgt energie van onmogelijk geachte problemen op te lossen. Bedrijfskundige Informatie als studie gedaan om business en IT met elkaar te laten samenwerken. Heb jarenlange ervaring vanuit de hypotheekbranche.
LinkedIn
Svetlin Panavotov
Developer
Svetlin Panayotov heeft een uitgebreide achtergrond in internet / intranet gerelateerde technologie, architectuur en programmeren. Hij heeft ervaring in het leveren van oplossingen die zijn gebaseerd op de Microsoft webstack (ASP.NET, MS SQL Server) en Node.js en Mongo DB. Hij is goed bekend in de volledige levenscyclus van technologie van ontwerp en implementatie tot onderhoud en verbetering.
Elena Miladinoska
Developer
Elena Miladinoska is zeer gemotiveerde software engineer met ruime ervaring in .Net en web technologieën. Ze is ook een goede luisteraar, hardwerkende, enthousiaste, creatieve, vriendelijke en positieve persoon. Coördineren en begeleiden van mensen met verschillende achtergronden, vooruit plannen en verschillende mogelijkheden analyseren is haar uitdaging.
Boris Tanevski
Designer/Developer
Boris Tanevski heeft 7+ jaar ervaring in web- en mobiele technologieën. Hij heeft een uitgebreide achtergrond in web ontwikkeling, programmering en database design. Boris kan als technicus, personen zonder technische achtergrond heel goed uitleggen wat er technisch gebouwd gaat worden. Hij volgt de nieuwste technologieën en levert uitstekende oplossingen aan de eindklant. Hij is goed bekend in de volledige levenscyclus van technologie van ontwerp en implementatie tot onderhoud en verbetering.

Neem contact op

wilt u een demo van de Werkplek en Vergader APP, of wilt u meer weten over de mogelijkheden, of heeft u een goed ontwikkelteam nodig voor de bouw van u droom, laat het ons weten. We helpen u graag om u droom te realiseren. Wij hebben onze droom ook gerealiseerd.

 • Text Hover

Adres

Gansoyen 39

4267 EX Drongelen

Nederland

 • Text Hover

E-mail & Telefoon

Chris.van.den.Heuvel@nsync.nl

085 – 506 563 40

 • Text Hover

Support

support@nsync.nl

werkplek & vergaderuimte app

Download de App voor iOS, android and windows.

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover